top of page
selfportrait-4.jpg

Tutustutaan!

Olen Henna. Olen kihloissa unelmieni miehen kanssa ja seurustellut hänen kanssa vuodesta 2014. Rakkaus omassa elämässä on todella lähellä sydäntä ja se inspiroi mua päivittäin.

Rakastan hyvää ruokaa (etenkin nykyään sushia!), luontoa ja eläimiä. Läheiset kuvailee mua rauhalliseksi, ystävälliseksi ja kaikki huomioonottavaksi. Rauhallisuudesta huolimatta mun kanssa on hauskaa! Elän hetkessä, enkä suunnittele asioita kauas etukäteen.

Miksi valokuvaus?

Olen itseoppinut valokuvaaja, jonka valokuvausinto on alkanut jo ihan pienestä saakka. Lapsena veljeni kanssa kuvailtiin paljon videoita ja otettiin kuvia erilaisista kukista. Ala-asteella noin 11-12 vuotiaana aloin kirjoittaa blogia ystäväni kanssa, jossa suuri osa blogiteksteistä sisälsi paljon kuvia. Ostin 13 vuotiaana ensimmäisen järjestelmäkamerani ensimmäisillä kesätyörahoillani, Canon eos 1100d, joka vain ruokki lisää kuvausintoani.

Kuvausinto kuitenkin tyyntyi tai unohtui, kun lähdin lukioon. Paljon uutta opittavaa, jännitti ja pelotti. Kuvailu siis kameran kanssa jäi noin 5 vuodeksi, vaikka se haave koko ajan takaraivossa olikin. Jotenkin noiden 5 vuoden aikana minusta myös kehittyi melko pihi ihminen ja itseensä sijoittaminen tuntui hurjalta. Vuonna 2020 elokuussa päätin repäistä ja ostin vähän paremman kameran, jotta voisin aloittaa kuvailun uudelleen. Tämän myötä olen kasvanut ihmisenä huimasti ja olen paljon onnellisempi.

Tämä on siis hyvä muistutus siitä, että sijoita itseesi, hoida sekä vaali itseäsi. Arvosta itseäsi!

5acd7721-1704-4929-bf93-a805a8ba87f3.JPG
Olli-2.jpg

Onko sulla haave mennä kuvaukseen ja saada itselle korkealaatuisia ja upeita kuvia? Varataan sulle aika!

bottom of page